Skönhetsklinik: 3 ansiktsbehandlingar för ett ungdomligt och strålande ansikte.

ansiktsbehandlingar

Tidens gång, sol, smink och miljöföroreningar tar hårt på ansiktets hud och får den att se tråkig och trött ut. I den här artikeln finns 3 grundläggande icke-invasiva, billiga behandlingar som du bör erbjuda dig själv regelbundet, förutom din dagliga vård, för att få ett friskt och glödande ansikte.

Dessa ansiktsbehandlingar är djup ansiktsrengöring, kemisk peeling och laserpeeling. Låt oss titta på dem separat.

Läs även pappi så vet du hur botox kan befria dig från migrän.

Djup ansiktsrengöring

En djup ansiktsrengöring tar bort talg som produceras på ytan av ansiktet som skapar fula svarta porer och finnar. Den rengör huden på djupet, tar bort döda celler och förbereder den ordentligt för att ta emot fullt ut och öka effektiviteten hos dina ansiktsvårdsprodukter. Samtidigt återfuktar den huden och stärker den naturliga cellregenereringen.

Ansiktsrengöring utförs av en professionell kosmetolog eller hudläkare, varar cirka 1-1,5 timmar och inkluderar följande steg:

– Rengöring med en speciell lotion

– Exfoliering för att ta bort döda celler

– Applicering av ånga i 15-20′ för att öppna för portömning

– Pigmentreducering

– Applicering av specialvårdsprodukter

Ansiktet efter behandlingen är renare, slätare, djupt återfuktat och strålande, och behandlingen rekommenderas att upprepas 4 gånger om året för att fullt ut uppleva dess fördelar.

Kemisk peeling

Kemisk peeling är en behandling som syftar till att ta bort det yttersta lagret av ansiktets hud och ge djup regenerering och återfuktning till huden under. På så sätt ser ansiktet mer ungdomligt och strålande ut.

Den kemiska peelingen görs av en specialist genom att en kemisk lösning appliceras i ansiktet, vanligtvis med triklorättiksyra och ibland i kombination med glykolsyra. Lösningen tar några minuter att få effekt och beroende på hudens tillstånd och vilket resultat vi vill uppnå kan den verka enbart på ytan eller penetrera hudens djupare lager. Det finns tre typer av kemisk peeling: ytlig, mellan och djup.

Behandlingen varar inte mer än en timme och huden återfår sin förlorade lyster, den naturliga regenereringen av celler som hjälper med rynkborttagning. Missfärgning och solmärken minskas också.

Laser peeling

Laserpeeling är en annan behandling som ger skenet av skada i det yttre lagret av huden och aktiverar kroppens naturliga process av läkning och regenerering av området.

Det är en behandling som använder laser för att föryngra huden. Behandlaren applicerar lasern (fraktionerad laser) på specifika punkter, vilket har en djup effekt och skapar “mikrotermiska terapeutiska zoner”. Mellan dessa mikrotermiska zoner finns frisk hud, som mycket snabbt kommer till ytan i dessa små områden. Det kan göras runt näsa, kindben, käklinje och haka. Slutresultatet syns redan efter 3-4 pass.

Så, är du redo att boka ett möte för någon av ovanstående behandlingar och ge dig själv gåvan av ett lysande lent ansikte? Ett av de bästa centern du kan vända dig till för en eller – varför inte – alla ovanstående behandlingar är Estetic i just Göteborg.

För fler skönhetsbehandlingar besök då emmaochsiri.

För mer inspiration om skönhet- och hälsa, kolla in: https://lovenrudvi.se/