Självvattnande Kruka Evergreen Large, Cult Design

Detta är en artikel om produkten Självvattnande kruka Evergreen Large Cult design från butiken Frapp. Letar du istället efter att handla Självvattnande kruka Evergreen Large Cult design? Du kan göra det enkelt via länken här nedan.

Evergreen självvattnande kruka är gjord i vacker terrakotta. Terrakotta är ett fantastiskt material som är poröst och andas. Terrakottan gör därför att krukan blir en luftfuktare i rummet då lite av vattnet avdunstar genom krukans väggar.

För att hålla ordning på vilken ört som är i vilken kruka har tillverkaren tagit fram Namn Tags i rostfritt stål som tillbehör som du kan hänga på kanten av krukan. De finns med namnen Basilika, Koriander, Mynta, Oregano, Persilja, Rosmarin och Timjan.

Evergreen från Cult Design är en självvattnande kruka som är perfekt för den som inte har gröna fingrar eller för tidsoptimisten som har svårt att få tiden att räcka till. Tanken med Evergreen är att kryddväxterna ska hålla sig fräscha och fina under längre tid än bara någon enstaka dag.

Fyll på vatten ungefär en gång per vecka så håller sig kryddväxterna fina. En duk i filt suger upp vattnet från underdelen och ger på så sätt växten vatten underifrån i den dos den behöver. Att alltid ha färska örter till hands när man står vid spisen och lagar mat är enklare med hjälp av Evergreen. Att dessutom få ordning och snyggt på köksbänken med en liten örtträdgård är en fröjd för både öga och gom.

Följande storlekar finns tillgängliga i butiken

  • Small: 8x8x19 cm
  • Large: 12x12x19 cm

Material: Terrakotta. Krukan levereras i en snygg presentförpackning.