Linum Matta Citizen

11 december, 2017
av Andreas Berg
Detta är en artikel om produkten Linum Matta Citizen från butiken Texstyle. Letar du istället efter att handla Linum Matta Citizen? Du kan göra det enkelt via länken här nedan.

Citizen matta är en handtuftad lurvig matta av hög kvalitet i en blandning av ull och linnetyg. Citizen är handtuftad i Sverige i samarbete med den högklassiga svenska mattillverkaren Kasthall. Citizen-mönstret är kraftfullt och modernt, skapat genom att förstärka djärva penseldrag.

Design: Karin Ward.

Linums exklusiva handtuftade matta Citizen blev utnämnd till Årets matta med detta motiveringen från juryn: br>Det organiska och samtidigt tydligt grafiska mönstret, liksom dess mjuka struktur, gör det här en mattan till en matta att drömma om

Citizen lanserades i samband med Linums 50 års-jubileum hösten 2016 och ingår i den berömda samlingen Big & Bold En svensk kärlekshistoria, som har tagit Linums tydliga och sofistikerade design till en helt ny nivå. Mattan, en kombination av ull och linne, tillverkas i Sverige hos den berömda tillverkaren Kasthall.

Citizen-mönstret är kraftfullt och modernt med betonade djupa slag och mattan finns i bläckblå och mörka kolgrå.

Material: 70% ull, 30% linne

Storlek: Finns i flera storlekar. Se alternativ.

Design: Karin Ward

Tvättråd: Kemtvätt

Lämna en kommentar