Klippan Pläd Lammull Man Wife

6 februari, 2018
av Andreas Berg
Detta är en artikel om produkten Klippan Pläd Lammull Man Wife från butiken Texstyle. Letar du istället efter att handla Klippan Pläd Lammull Man Wife? Du kan göra det enkelt via länken här nedan.

Klippan Pläd Lammull Man & Wife är en härlig grå mönstrad pläd manliga och kvinnliga symboler samt fransar i på kortsidorna, tillverkad helt i 100% lammull.

Storlek: 130×200 cm

Material: 100% Lammull

Tvättråd: Visste du att ullen har goda egenskaper som gör att man inte behöver tvätta den så ofta. Ullen är i sig själv smutsavstötande, dvs. smutsen lägger sig på ytan. Detta beror på att ullen innehåller naturliga fetter. Ett tips om du vill fräscha upp filten är att lufta den när det är lite fuktigt ute. Härigenom renar den sig själv. Om du trots allt vill tvätta filten ber vi dig följa tvättråden nedan.

Maskintvätt 30-grader, Endast ullprogram, Tvättas separat, Stryk på medeltemperatur, Torktumla ej, Använd ej blekmedel.

Designer: Martin Tordby är en nyutexaminerad textilformgivare från Konstfack och om sin egen praktik säger han: Mitt skapande ska ge glädje och förhoppningsvis framkalla skratt. Martin Tordby inspireras av utmaningen att skapa intressanta rytmer i mönster. En komponering av färg och form som ofta tar sig uttryck i starka färgpaletter.

Lämna en kommentar