Klippan Pläd Filt Lava Premium

19 maj, 2019
av Andreas Berg
Detta är en artikel om produkten Klippan Pläd Filt Lava Premium från butiken Texstyle. Letar du istället efter att handla Klippan Pläd Filt Lava Premium? Du kan göra det enkelt via länken här nedan.

Klippan Pläd / Filt Lava Premium är en pläd med lavaliknande struktur på, och är designat av Amanda & Matilda. Denna exklusiva pläd består av 60% merinoull samt 40% lammull. Finns i två färguppsättningar.

Storlek: 130×180 cm

Material: 60% merinoull samt 40% lammull

Tvättråd: Visste du att ullen har goda egenskaper som gör att man inte behöver tvätta den så ofta. Ullen är i sig själv smutsavstötande, dvs. smutsen lägger sig på ytan. Detta beror på att ullen innehåller naturliga fetter. Ett tips om du vill fräscha upp filten är att lufta den när det är lite fuktigt ute. Härigenom renar den sig själv. Om du trots allt vill tvätta filten ber vi dig följa tvättråden nedan.

Maskintvätt 30-grader, Endast ullprogram, Tvättas separat, Stryk på medeltemperatur, Torktumla ej, Använd ej blekmedel.

Designer: Amanda & Matilda är en designstudio inriktad på textilformgivning. Ambitionen är att skapa moderna textilier med ett djärvt och vackert uttryck. Amanda Boierth och Matilda Ekström går in i varje nytt projekt med nyfikenhet, handens närvaro och det oväntade i designprocessen får ta stor plats. Genom sin formgivning hoppas de kunna kommunicera sin stora passion för textil.

Lämna en kommentar