Klippan Pläd Filt Floral Premium

7 maj, 2018
av Andreas Berg
Detta är en artikel om produkten Klippan Pläd Filt Floral Premium från butiken Texstyle. Letar du istället efter att handla Klippan Pläd Filt Floral Premium? Du kan göra det enkelt via länken här nedan.

Klippan Pläd / Filt Floral Premium är en pläd med stora blommönster och är designat av Bengt & Lotta. Denna exklusiva pläd består av 60% merinoull samt 40% lammull. Finns i två färguppsättningar.

Storlek: 130×180 cm

Material: 60% merinoull samt 40% lammull

Tvättråd: Visste du att ullen har goda egenskaper som gör att man inte behöver tvätta den så ofta. Ullen är i sig själv smutsavstötande, dvs. smutsen lägger sig på ytan. Detta beror på att ullen innehåller naturliga fetter. Ett tips om du vill fräscha upp filten är att lufta den när det är lite fuktigt ute. Härigenom renar den sig själv. Om du trots allt vill tvätta filten ber vi dig följa tvättråden nedan.

Maskintvätt 30-grader, Endast ullprogram, Tvättas separat, Stryk på medeltemperatur, Torktumla ej, Använd ej blekmedel.

Designer: Bengt Lindberg är formgivare och illustratör. Han skapar ny design med rötter i folkkonsten. Hans mönster är både lekfulla och strikt grafiska. 1991 gjorde Bengt sin första älg som kommit att bli en modern svensk souvenir.
Lotta Glave arbetar som illustratör och formgivare. Hon utvecklar ständigt sitt formspråk som tar utgångspunkt i humor och glädje. Lottas strävan är att skapa design som berör genom att vara personlig.

Lämna en kommentar