Klippan Barnpläd Moomin Mumin Ekologisk Lammull

25 april, 2019
av Andreas Berg
Detta är en artikel om produkten Klippan Barnpläd Moomin Mumin Ekologisk Lammull från butiken Texstyle. Letar du istället efter att handla Klippan Barnpläd Moomin Mumin Ekologisk Lammull? Du kan göra det enkelt via länken här nedan.

Klippan Yllefabrik har arbetat med ull och bomull i alla dess former sedan 1879. I deras fabrik tillverkas plädar och filtar från grunden. Genom att samla produktionens alla steg under ett och samma tak säkras kvaliteten och nya idéer provas. Klippans härliga barnfiltar i ekologisk ull respektive öko-tex certifierad bomull är ett bra exempel på detta.

Storlek: 65×90 cm

Material: 100% Ekologisk Lammull?

Färg: Röd

Tvättråd: Visste du att ullen har goda egenskaper som gör att man inte behöver tvätta den så ofta. Ullen är i sig själv smutsavstötande, dvs. smutsen lägger sig på ytan. Detta beror på att ullen innehåller naturliga fetter. Ett tips om du vill fräscha upp filten är att lufta den när det är lite fuktigt ute. Härigenom renar den sig själv. Om du trots allt vill tvätta filten ber vi dig följa tvättråden nedan. Maskintvätt 30-grader, Endast ullprogram, Tvättas separat, Stryk på medeltemperatur, Torktumla ej, Använd ej blekmedel.

Designer: Paula Lönnqvist är utbildad textildesigner på Högskolan i Borås och formger både hemtextil och konfektion. Paula vill att hennes formgivning ska sprida glädje till sina användare och strävar efter lekfullhet och harmoni i färg, form, funktion och material.

Lämna en kommentar