Himla Duk Bordslöpare Linne Sunshine Silence

8 augusti, 2018
av Andreas Berg
Detta är en artikel om produkten Himla Duk Bordslöpare Linne Sunshine Silence från butiken Texstyle. Letar du istället efter att handla Himla Duk Bordslöpare Linne Sunshine Silence? Du kan göra det enkelt via länken här nedan.

Himla Duk Linne Sunshine är ett tunt vävt och vackert hellinne som tvättats efter sömnad för att få en mjuk och skön känsla. Ger ett avslappnat uttryck till hemmet och är lättsam att sköta. Sunshine behöver inte strykas, låt gärna skrynklorna ge liv i hemmet. Duken finns i en mängd olika färger.

Material: 100% Linne

Storlek: Välj mellan storlekarna: 50145 cm, 145×250 cm 145×330 cm eller 160×330 cm (sistnämnda har en lite bredare fåll)

Design: Himla

Linne: Lin är en slitstark naturfiber med mycket god förmåga att absorbera och avge fukt. Rätt vävd lämpar den sig väl till föremål som handdukar, lakan, örngott, dukar och servietter. Fiberns glatta yta gör att den också relativt lätt avlägsnar damm och smutsfläckar. Belöningen för välskött linne är ett material som åldras långsammare än andra vävnader, och som blir vackrare och skönare med tiden.

Lämna en kommentar