Beach House Påslakan DreamcatcherSky

26 april, 2018
av Andreas Berg
Detta är en artikel om produkten Beach House Påslakan DreamcatcherSky från butiken Texstyle. Letar du istället efter att handla Beach House Påslakan DreamcatcherSky? Du kan göra det enkelt via länken här nedan.

Ett vackert påslakan med en dreamcathcer på. Dreamcatcher är ett föremål som placeras invid en sovplats, exempelvis i taket i ett sovrum, och som då sägs fånga upp onda drömmar och mardrömmar.
Sängkläderna är tillverkade av kammad bomull som stickas, så kallad singlejersey. Det är samma tyg som T-shirts är gjorda av. En av jerseylakanens stora fördelar är att det är strykfritt.

Lakanen är behandlade med särskilda enzymer för att inte noppa sig. Denna behandling gör att det släpper mycket ludd vid torkning de första tvättarna. Detta gäller särskilt vid tork i tumlare.

Hela produktionsprocessen är öko-Tex 100 certifierad, klass 1. Detta innebär en helt giftfri tillverkning.

Fördelen med singlejersey i sängkläder är förutom skrynkelfriheten att det andas bättre än tätvävda lakan, de draperar sig på ett mer följsamt sätt och det är få saker som kan mäta sig med dess mjuka yta.

Beach House Jersey Sheets är testade för styrka, vridning, hållbarhet och färgäkthet.

örngott och underlakan säljes separat. Se under Relaterade produkter.

Tvättråd:
Jerseytyg har en förmåga att dra ihop sig något efter tvätt. Dock är detta inget problem med Beach House Jersey Sheets eftersom de är antikrympbehandlade.

Lämna en kommentar